Robbert Kennis van Mode is al jaren een vast begrip in de winkelstraten van Hilversum en ook online is de populariteit aan het groeien. De Herenmode winkel is het gedachtengoed van Robbert. Na jarenlange ervaringen in hoge segment van de kledingwereld, besloot hij dat het tijd was voor een eigen bedrijf. En waar kan je een kledingzaak beter starten dan in het mooie Hilversum. Sinds 2009 is het bedrijf te vinden aan de Schoutenstraat 21.

Waarom kiezen voor Robbert Kennis?

Wat maakt Robbert Kennis zo veel anders dan andere heren kledingzaken? Het grote verschil zit in het productaanbod. We hebben een unieke combinatie aan kledingmerken in huis met veel variatie. Hierin proberen we meerdere doelgroepen te bedienen, zodat er voor iedereen wat te vinden is. We kiezen onze collectie uit op basis van populariteit en wensen van de klanten.

Verder staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Als je langskomt in de winkel is er altijd wel een medewerker die je kan adviseren in kledingkeuze. Hierin kijken we naar wat voor type persoon je bent, wat je goed zal staan, maar vooral waar jij je goed bij voelt. Als je rustig rond wilt kijken, zonder dat er een medewerker komt helpen, kan dat natuurlijk ook.

Bereikbaarheid Winkel Robbert Kennis

De winkel is gelegen in het centrumgebied van Hilversum. Het pand is dus goed lopend te bereiken, als je een dagje aan het winkelen bent. Kom je met de auto dan kan je gemakkelijk je auto parkeren bij de City Parking aan de Noordse Bosjes 19-21. Ook zijn er genoeg fietsenstallingen in de buurt, als je liever met de fiets naar onze kledingwinkel wilt komen.

Qua openbaar vervoer zijn er ook meerder opties om bij ons langs te komen. Vlakbij onze locatie bevindt zich de bushalte De Kei, hier stoppen bus 105 en bus 106. Ook het station Hilversum Centraal bevindt zich op minder dan 10 minuten lopen van de winkel.

Contactgegevens:

Schoutenstraat 21
1211 BM Hilversum
tel: 035 – 621 66 78

info@robbertkennis.nl

MA: 13.00 – 18.00 uur
DI: 09:30 – 18.00 uur
WO: 09:30 – 18.00 uur
DO: 09:30 – 18.00, 19:00 – 21:00 uur
VR: 09:30 – 18.00 uur
ZA: 09:30 – 17.00 uur

Veelgestelde vragen:

FAQ

Verzenden jullie ook naar België?

Ja we verzenden ook naar België

Verzenden jullie ook naar Duitsland ?

Ja we verzenden ook naar Duitsland

Van af welk bedrag is de bezorging gratis?

Vanaf €45; aan orderwaarde betaal je bij ons geen verzendkosten

Hoe kan ik betalen?

Wij bieden meerdere betaalopties aan. Je kan met IDEAL met alle banken bij ons betalen. Verder bieden we bankcontact en Klarna aan. We accepteren ook alle Creditcards.

Is het ook mogelijk om mijn product af te halen?

Ja het is zeker mogelijk om je bestelling in de winkel af te halen. Geef bij je bestelnotities  dit even aan of geef het telefonisch door op 035 – 621 66 78.

Ik heb iets teruggestuurd. Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

Als wij het product hebben ontvangen in de winkel, zullen wij ook direct het geld terugstorten.

Ik wil iets terugsturen, maar er zat geen sticker voor retourzending in mijn pakket. Wat moet ik doen?

Om het pakket terug te sturen kan je het adres van ons op de doos schrijven en vervolgens de doos naar PostNL brengen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens deze merken

Populairste Merken